OM OSS

Djurgårdsskolan är en fristående skola som ligger granne med Skansen ute på Djurgården, mitt i naturen och kulturen.

rektor@djurgardsskolan.se

Djurgårdsskolan

Sollidsbacken 10

Fritids

Fritids är integrerat i skolans verksamhet. Fritidspedagogerna ansvarar för vissa ämnen under skoldagen såsom Bild, Idrott, Slöjd och Livskunskap.

Fritidsverksamheten är en blandning av fri lek, eget skapande och vuxenledda pedagogiska aktiviteter.

Fritids ansvarar för att ge barnen en meningsfull fritid och ska vara ett komplement till skolan och hemmen.

Djurgårdsskolans fantastiska skolgård med träd och buskar ger barnen många möjligheter till fri lek ute.

Fritids ordnar ofta uteeftermiddagar i Djurgårdsskolans vackra omgivningar.

Utöver ordinarie fritidsverksamhet erbjuder Djurgårdsskolan har detta läsår andra aktiviteter som exempelvis teater, dans, engelska, piano, gitarr, yoga och capoeira.

Fritidshemmet är öppet till kl 17.30.